Casio Baby-G?

Какво е Baby-G?

Здрави и модерни!

Женската серия на G-shock – Baby-G  е представена от Casio през 1994, като дамски часовник, способен да устои на всичко. Всъщност това са часовници G-shock в по-компактен формат. Също така имат уникален дизайн и стил за дамски часовник.

Раждането на часовниците Baby-G

Baby-G запазва всички качества на G-shock – здравината, функциите, а дизайнът де харесва от момичетата в пубертета.  Baby-G създава нова ниша при дамските часовници.

Подкрепяни от младите, BABY-G създава своите фенове.

Касио работи изключително с млади хора и комбинира дизайн и модерни технологии и така създава марка, разпознаваема в целият свят. Към момента Касио са продали над 30 милиона часовника в световен мащаб.

Функции

Непретенциозен ежедневен часовник

Casio Baby-G - функции

Издържливост

Дамските часовници Baby-G  са идеални за ежедневно ползване, здравата им структура и качествените материали им позволяват да се ползват дори при екстремни спортове и плуване.

Световно Време

Часовниците имат списък с различни градове по света, които могат да бъда избрани по всяко време. Това ви позволява лесно да видите часът във вашата страна, когато пътувате.

  • в зависимост от модела, може да добавите до 48 града

Водоустойчивост

Всяко Baby-G издържа до 100 метра (10 бара) водно налягане. Това ви позволява да го носите без притеснение, когато плувате или гмуркате* на малки дълбочини.

  • не е подходящ за професионални гмуркачи

Подсветка

Циферблата има осветление, което се включва с натискането на един бутон, за по-лесно разчитане в тъмното. Някои модели имат и автоматично подсветка, която се включва когато погледнете часовника.

Casio Baby-G Модели

PROTECTOR

Първото Baby-G с квадратен дизайн е вдъхновено от класическият модел на Касио – BGD-500 и набира огромна популярност в началото на 90-те, като дизайнът на часовника се вписва перфектно в тенденциите на модата.

Различни цветове

Baby-G се произвеждат в десетки различни цветове, което дава позволява да се комбинират с различни дрехи и стилове.