Най-добрите лимитирани часовници G-shock

Часовниците G-shock са се превърнали в еталон за издържливост. Според повечето хора, това са най-добрите часовници изобщо. Те са създадени за да останат функционални, дори и при най-суровите условия на земята. Това, заедно с лимитирани серии, ги превръщат в колекционерски вещи. Но кои са най-редките часовници G_shock?

G-Shock Frogman

Сериите Frogman покриват стандартите ISO 6425 за водно налягане до 20 бара. Те са подходящи за всякакви водни спортове – плуване, сърф, гребане, гмуркане.

G-Shock DW-6300-1A

Август 1993

G-Shock DW-6300-1A е създаден с идеята да бъде най-добрият часовник за водолази. Това е първият G-shock, който издържа до 20 бара налягане, засича времето на гмуркане, има аларма, таймер и всички останали функции, които сме свикнали да виждаме в часовниците G-shock.

 

G-Shock GF-8230E-9JR

Ноември  2013

G-Shock GF-8230E-9JR  е специален часовник, създаден за 30 годишнината на бранда. Часовникът е ярко жълт, с червени и черни акценти. Часовникът е със соларна батерия, издържа на 20 бара налягане и има аларма за приливи и отливи.

 

G-Shock GWF-D1000K-7JR

Юли 2016

G-Shock GWF-D1000K-7JR е един от трите модела G-Shock създаден съвместно с японския научен институт, за 25-тата годишнина от началото на изследванията на делфините и китовете. Произведени са едва 1500 бройки. На каишката са изписани два израза: „Всички, като един“ и „Обичаме морето и земята“ заедно със силует на кит. Часовникът има всички екстри, познати от Frogman сериите.

 

G-Shock DW-6900K-8BT & DW-6900K-8BJF

Март 1996 и Май 2007

Часовниците са вдъхновени от от божествените китове и игривите делфини, дизайнерите на G-Shock DW-6900K-8BT са предпочели по-меки цветове и класически вид, които стават стандарт при по-късните модели. Въпреки, че моделът е на повече от двадесет години, през 2007 пускат обновена версия.

G-Shock Mudman

Mudman са създадени за най-суровите условия, те са тествани за издържливост на кал и прах. Повечето от тях имат автоматично сверяване, таймер, термометър, барометър, хронометър, аларма и други.

G-Shock GW-9000-1JF

Юни 2006

G-Shock GW-9000-1JF  притежава всички функции, които можете да очаквате от Mudman, като соларна батерия, автоматично сверяване, хронометър и други. Часовникът се предлага само в черен цвят.

G-Shock G-9000MC-8JF

Октомври 2006

G-Shock G-9000MC-8J се отличава от останалите часовници от серията по сивият камуфлаж. Той е подходящ както за гората, така и за града. На задната страна е изобразена гума, газеща в кал, което подсказва, че часовникът е добро допълнение към вашият планиски бегач или гросов мотор.

France World Cup 1998 Series: DW-6900WF-4T & DW-6900WF-2T

Май 1998

G-shock и Фифа създават лимитирана серия от 5 часовника за световното първенство във Франция през 1998г. Логото на световното първенство е гравирано отзад, заедно с фразата “Official Licensed Product of FIFA World Cup 1998”, което означава, че часовниците са официален аксесоар на Фифа. Допълнително на LCD дисплея е изрисуван петел, талисманът на Франция, който се вижда само при включена подсветка. Часовникът е предлаган в 5 различни цвята, като най-търсените са червения и синия.

 G-Shock Lover’s Collection

През 1996 е представена серията G-Shock Lover’s Collection. Часовниците са два броя ( G-shock и Baby-G)  и се продават в луксозна опаковка. Моделите се продава от 20 години, така, че е много вероятно да намерите модел, който ви пасва.

Къде можем да намерим лимитираните серии G-shock?

Можете да на мерите стотици часовници в ebay.com, amazon.com, а при интерес за конкретен модел, не се колебайте да се свържете с G-shop ( https://g-shop.bg/contacts/ ) и те ще направят всичко възможно за да доставят конкретния модел.